Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

12 Ιουλίου 2015

Κατόπιν παρακλήσεως με επιστολή του
 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Σ.Π.Ε.Α.) προς το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ .ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ .

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
                          ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί υπεύθυνοι του λούνα Παρκ Αηδονάκια μήπως θα μπορούσατε να προσθέσετε στην λίστα με τους Προνομιούχους της προσ...φορά σας που εντάσσεται τους , ανέργους ,και πολυτέκνους , και τους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ για την δωρεάν προσφορά αυτό το σαββατοκύριακο , για πληροφόρηση σας οι ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ κατέχουν κάρτες μέλους ( ταυτότητες ) των συλλόγων μας και μπορούν να αποδείξουν την ιδιότητα τους με την επίδειξη τους ανά πάσα στιγμή , διότι και η ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ << ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ >> ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ τελευταίων ετών και ΑΚΟΜΗ περισσότερο των τελευταίων ημερών .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝΔΗΜΟΥ
ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Σοφία.Πίστη.Ελπίδα.Αγάπη (Σ.Π.Ε.Α.)
Τηλ.:6996411546
Ε-mail: triteknoi_athena @yahoo.gr
http://triteknoiathena.blogspot.com

 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.


Φυσικά, χαρά μας, μας συγχωρείτε για την εκ παραδρομής παράλειψη. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας.
See More

Εδώ και 30 χρόνια, η οικογενειακή επιχείρηση Luna Park Τα Αηδονάκια, προσφέρει απλόχερα τη χαρά και το παιχνίδι σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και γονείς. Αυτές τις αγχογόνες και πιεστικές ημέρες η...
www.infokids.gr